Recenzija čak 7 Bipa proizvoda – My face, My body, Iq Cosmetics i b.pretty ;)

bipa new 1

Hi .  hi Neki već možda znaju da sam nedavno sudjelovala u Bipa natječaju – i bila odabrana u prvih 10 yeyyyyyyyyy   yay….Tko bi reko. Nagrada koju su nam poslali je mali paket Bipinih proizvoda i trebali smo napisati kratku recenziju za njih. Ali, znate mene, uvijek mi treba malo dulje jer jednostavno ne želim napisati *ma sve je super, hvala na paketu kozmetike….i to je to*. Tako da sam željela malo više vremena posvetiti ovom projektu.

Moram napomenuti da sam pretpostavljala kako će svaka osoba dobiti drugačiji paketić, ali moj je definitivno najbolji.  starac Dobila sam skoro pa sve savršeno od predmeta koje inače i koristim i čak su i boje pogodili ( baš me zanima da li je netko to procjenjivao na temelju naše fotke ili je bila samo random sreća 😛 ) tako da sam bila oduševljena kada sam primila paketić u ruke, došao je dosta brzo i lijepo upakiran u Bipinu vrećicu, ukrasni papir i malom mašnicom  yay ( šteta da se ja pametna nisam sjetila to odmah fotkati, ali teško je bilo odoljeti istraživanju paketića ).

Paket sadrži proizvode iz Bipe, njihove brandove – My face, My body, B.pretty, IQ Cosmetics i Looky by Bipa. Osobno bih voljela da je malo više info o njihovim proizvodima na netu, cijeli asortiman sa izgledom proizvoda, karakteristike i cijene….inače se dogodi situacija kao jučer gdje smo moja moderatorica i ja jednostavno provele više od sat vremena po Bipinoj poslovnici, čak smo se brzo i udomaćile sa tetama koje rade tamo. lol Vjerojatno bi ostale i dulje, ali morale smo dalje nastaviti po rasporedu.

Ovdje se nalaze neke od cijena i ponuda –> https://pinterest.com/bipahrvatska/

BIPA drogerija, raduje se velikoj popularnosti vlastitih marki LOOK BY BIPA, iQ COSMETICS, b.pretty, little Girl, MY i B.STYLED.

Razvijene prema visokim standardima, pod BIPA vlastitim markama, možete pronaći raznovrsni asortiman s visoko kvalitetnim proizvodima i prihvatljivim cijenama.

bipa kolaž

LOOK BY BIPA – top marka za mlade Beauty kraljice

                              – trendovski Make-up i Accessories s modernim izborom boja te ležernim dizajnom i cool cijenama

                        – veliki asortiman maskara, lakova za nokte, make up-a za oči, usne i blistavi ten

IQ COSMETICS – mislim da je moj osobni favorit 

– visokovrijedna linija kozmetike iQ COSMETICS postoji od 2001. u BIPA-i 

                               – korištene teksture su izvrsne i ispunjavaju visoke zahtjeve svake žene koja drži do kvalitete, ali pri čemu ipak pazi i na cijenu ( sadrži sve što i Look by Bipa)

B.PRETTY      –  očekuju te trendi nove boje, lude teksture kao i još više sjaja i glamura kao nikada do sad

                            – svejedno radi li se o prirodnom Nude-Looku, elegantnom Business-Styleu ili glamuroznom Make-upu sa Smokey eyesima i seksi usnicama – nova b.pretty paleta nudi pravi Make-up za svaki stil.

MY – moja njega od glave do pete – sveobuhvatna njega za cijelu obitelj – razvija se na visokim zahtjevima kvalitete s dragocijenim sastojcima i nježnim mirisima.

                                                                     -pojedini proizvodi su savršeno međusobno usklađeni i nadopunjuju se za optimalno djelovanje njege i osjećaja ugode

                                                                    – sastoji se od My dent, My body, My face, My hair i My men

Za više info posjetite njihovu web stranicu —> http://www.bipa.hr/

 MOJA RECENZIJA

bipa 2

Nakon što sam vam sam malo približila Bipine proizvode, vratimo se na moj paketić proizvoda kojeg sam dobila. Na ovom kolažu htjela sam vam pokazati boje B.pretty olovke za usne, IQ cosmetics sjajila za usne i Olive green sjenila za oči, moram reći da su još i prilično dobre fotke ispale ( thanks moderatorica lol) ..iako nisam uspjela uloviti šljokice na sjenilu, još uvijek se boje prilično dobro vide kakve su i u realnosti.

1. Budući da sam dobila 7 proizvoda ne znam odakle bih počela, pa ću se odlučiti za moj apsolutni favorit – IQ Cosmetics Mirror Shine gloss – sjajilo za usne8 Crystal Beige – koje ,kao što možete vidjeti na fotkicama, me totalno oduševilo. Na sam dizajn imam samo riječi hvale, stvarno sam bila i više nego oduševljena sa malim kompaktnim ogledalom na samom sjajilu i svjetlu koje se upali kada otvorite sjajilo pa je veoma pogodno za korištenje i u noćnim satima, a malo ogledalo je pun pogodak jer mislim da je već svakome jasno, jednom kad žena stavi nešto u svoju torbicu…teško će to odmah pronaći, stoga nam ogledalo skrati muke, a možemo i provjeriti ostatak make-up-a.

Ostatak dizajna odnosi se na staklenu kockastu strukturu i malu tubicu sa sjajilom umetnutom u sam centar – više izgleda kao umjetničko djelo nego sama kozmetika. Kada ga otvorite, aktivira se baterija sa dva mala svjetla unutra, zatvarač je dosta čvrst i praktičan pa  se neće dogoditi da vam se sjajilo razlije po ostalim vašim stvarima. Moja jedina opaska je da bi nijansu trebali navesti na bolje vidljivom mjestu, ovako ju skoro pa ne uočite – nalazi se na samom postolju – dnu sjajila.

Moram reći da prvi puta koristim ovaj proizvod i da je već na prvi pogled i test postao moj apsolutni favorit. Nijansu bih  nazvala nekom neutralnom, možete vidjeti na fotkici jer je dobro ispala, možda vam izgleda da je malo tamna, ali se nekako stopi sa usnama pa izgleda prirodno sa jedva primjetnim odsjajem šljokica.  Sama tekstura mi je bila nešto novo, obično sjajila za usne iako i imaju neki miris ili okus , djeluju preumjetno, dok to ovdje nije stvar. Lijepo njeguje i hidratizira usne, mrvicu vuče na uljastu, koja drži usne mekima i nježnima dulje nego obična sjajila. Moram reći da je miris veoma privlačan, nekako nježan, meni malo vuče na neko voće ili kolač, stvarno ni sama ne znam, ali miris ostaje još dugo nakon što ste ga nanijeli i definitivno ga obožavam. loveeeeee

Okusa baš i nema , više je neutralan, a postojanost je prilično dobra, ako se i izbriše vizualno još ga uvijek osjećate na usnama i veoma se lako nanosi te ga ne treba u velikim količinama. Pakiranje je 6 ml te pretpostavljam da će dugo trajati jer ga stvarno malo treba prilikom nanošenja i zbog postojanosti, osim ako nećete imati mira ko ja i stalno ga imati u rukama.

Sastojke vam ovaj puta neću pisati, većinom jer bi mi trebao mikroskop da ih odgonetnem lol i velika je većina hrpa sastojaka koja ionako niti ne mogu izgovoriti, pa eto, koga zanima, trk u Bipu i proučavajte ih tamo, iako sumnjam da će vas to toliko zanimati kad se jednom nađete ispred onog asortimana proizvoda 😛

Kao što sam već spomenula, ovo su Bipini brandovi pa se nalaze u Bipa prodavaonicama, a cijena ovog sjajila je 34.90 kn. Možda malo skupo, ali definitivno se isplati.

OCJENA 5/5

IQ Cosmetics Mirror Shine Gloss su puni pogodak, ima ih u različitim nijansama od kojih sam se ovaj puta morala držati podalje jer već imam svoj primjerak, ali definitivno ću se vratiti po novi kad potrošim svoj. Apsolutno sam oduševljena cijelim proizvodom – od dizajna, slatke komponente ogledala i baterije koja daje lijepo osvjetljenje čak i u jako tamnim prostorijama i  koja je itekako praktična za nas, mirisa i postojanosti i već sam ga preporučila svojim prijateljicama. Nadam se da ću se dokopati još koje nijanse za isprobati.

2. B. PRETTY OLOVKA ZA USNE BROJ 3

Ne piše koja je točno nijansa, samo broj 3, iako me podsjeća na bogatiju boju ruže,  samu nijansu možete vidjeti gore na mojoj ruci. Osobno ne nosim baš olovku za usne jer veoma rijetko koristim ruž, više preferiram prirodniji look i razne vrste sjajila, maslaca za usne, balzame, labella. Kombinirala sam je sa IQ sjajilom za usne, obrubila usne lagano sa olovkom kako bih ih naglasila i onda lagano blendirala sa sjajilom. Iako bi se puni efekt olovke za usne vjerojatno puno bolje vidio da sam stavila ruž za usne jer se onda oštre crte, koje definiraju usne i daju im bolji izgled, puno bolje uoče, te sprečavaju razlijevanje ruža.

Dizajn je prilično jednostavan sa b.pretty logom i malom zvjezdicom, vrh olovke je zaštićen plastičnim poklopcem koji dosta čvrsto prione uz olovku, pa se ne trga ili ispadne. Lako se nanosi i mekane je teksture, lako se i briše, ako treba nešto ukloniti ili prepraviti i dosta dobro se uklopi sa sjajilom za usne. Postojanost joj je solidna, ako niste prezahtjevni u vezi svog make – upa ili koristite ovakve stvari za posebni look i ne često, onda je ovo za vas.

Cijena je oko 9.90 kn, prilično jeftino ako se mene pita, a trajat će vam veoma dugo.

OCJENA  4.5/5

Nisam sto posto sigurna oko postojanosti i koliko dugo će izdržati sa ružem jer ju nisam testirala, ali sa sjajilom se prilično izgubila, meni nije toliko smetalo jer nisam ni naviknuta na njih, mislim da će to nekome puno više značiti. Kao što rekoh, solidan izbor za jeftinu cijenu, ne znam da li bi vam se isplatilo davati puno više za oloku za usne ,ako ju ne koristite često.

3. IQ COSMETICS SJENILO ZA OČI – OLIVE GREEN

Još jedan proizvod sa kojim sam prilično zadovoljna, prilično trendi budući da je zelena ove sezone veoma tražena boja misli  I jedna je od mojih najdražih boja. Sviđa mi se pakiranje, crna kutijica sa prozirnim staklom i IQ logom, izgleda elegantno, ono što moram odmah napomenuti da kod zatvaranja poklopac škljocne, tako da se neće strgati.

Već sam imala loših iskustava sa strganim poklopcem i sjenilom koje se izmrvilo na stotine komada. Aplikator je mali, ali može se nanijeti sjenilo bez problema, uvijek možete upotrijebiti svoj omiljeni kist, ako preferirate više slobode. Sjenilo je maslinasto zelene boje sa blagim šljokicama koje su taman, nije ih previše ni premalo, tekstura je fini, glatki prah i ono što je najvažnije, da se ne mrvi dok ga počnete koristiti. Npr. imala sam sjenilo koje je prilikom pada na pod izmrvilo se na milijun komadića i jednostavno više nisam imala volje ga koristiti.

Postojanost je dobra, jedino što sam primijetila je da se malo nakuplja na kapcima, pa sad ne znam da li je to specifično zbog mene i moje kože, loša podloga ili nešto treće. Inače daje lijepi look na očima, meni nekako vuče na fantasy look, ali ja ionako imam previše mašte. Trudila sam se fotkati, ali teško je uhvatiti dobru fotku sjenila plus da se ove sitne šljokice koje daju dodatan štih opće ne vide .ignored

eyes 7  eyes

Ne pitajte me kakva je ova crta na jednom kapku, očito sam zaboravila da trebam istegnuti oči kako bi se što bolje fotkalo sjenilo, ali mislim da još uvijek možete vidjeti kako to stoji. Isto tako moram napomenuti da vam jednostavno želim pokazati i recenzirati proizvod te je ovaj make-up jednostavno moj stil nošenja, tako da me se neće vidjeti da ću ja ikad davati make – up tutoriale.

Moje oči su inače tamnozelene boje pa i nekako preferiram ovu boju sjenila, ali već dulje patim na privjesak od zelenog stakla, kao neki kamen, jednostavna ogrlica, ipak trenutno si ga ne mogu priušiti. Prilično isto efektivan način isticanja zelenih očiju iako sam s vremenom zaključila da je za osobu smeđe kose, zelenih očiju i snjeguljičine puti, lagan make-up koji se najviše bazira na isticanju očiju – ujedno i najbolji. Na ovim fotkicama možete vidjeti i maskaru, o kojoj ću nešto više napisati malo kasnije. Za ovu fotkicu sam popravila sjenilo, inače sam ga nosila nekih 9 sati prije toga i bilo je prilično postojano, malo se izbrisalo, ali ne toliko da ga trebate tražiti povećalom po sebi.

Cijena mu je oko 35.90 kn, malo skupo što se tiče jednobojnog sjenila, ali 3.4 grama bi trebalo dosta dugo izdržati.

OCJENA 4.5/5

Kao što rekoh, moja ocjena proizvoda malo je utjecana cijenom i još uvijek debatiranjem da li se lagano nakuplja na pregibu kapka ili ne, nanijela sam ga nekoliko puta i to ne puno, pa još nisam sigurna u svoj zaključak. Možda je to samo slučaj sa mnom. Što se cijene tiče, Bipa nudi različite vrste brandova koji su jeftiniji, ako vam je ovo malčice preskupo, ali ovo sjenilo je prilično dobro i može se kombinirati kao danji ili noćni look.

Budući da su svi već pomalo ludi za zelenom ove sezone, mislim da će ovo sjenilo biti često u upotrebi. Ima ga i više nego dovoljno i malo ga treba za upotrebu, što je isto plus, ne volim kada nešto morate više puta nanositi, a jedva se primijeti. Najbolji mi je onaj škljocaj koji zatvori sjenilo i dizajn je savršen, elegantan i kompaktan. Ako vam je jedna nijansa premonotona, Bipa nudi više vrsta i 3 nijanse u jednome. smiley-wise

bipa 3

4.  B.PRETTY EYELINER BLACK

Osobno nosim puno crnih olovki za oči ili tuševa, kako sam već napomenula, prilično je efektivan način isticanja očiju, a možete ga nositi kakvim god stilom želite. Na fotki sam malo smanjila pa se možda manje vidi, ali kako su mi neki već rekli, ja sam inače jedna od manjine koja voli imati puni dramatični efekt istaknutih oči, drugi preferiraju jedva primjetnu upotrebu…pa sad, kako god vam paše. Zbog sjenila nisam ga onda kombinirala sa dodatnom crtom na gornjem kapku iako ću sljedeći put isprobati egipatsku verziju smug

Pakiranje je iznenađujuće jako lagano, aplikator je veoma šiljasti i dobar za precizno nanošenje…no za neke koji su naučeni na drugačiji, na početku malo predstavlja problem. Za nanošenje na gornjem kapku još ćete dobro proći, ali za donji dio gdje ga je malo teže nanijeti, pogotovo ako ste u stisci s vremenom, moglo bi vas malo isfrustrirati.

Pigmentiranost je čista crna boja i postojanost je dobra, mislim da se neki već sjećaju moje navike se upiknut svako malo sa nečim u oko, pa je ovaj špičasti aplikator blagi horor za mene.  lolDizajn i zatvaranje mi se sviđa, možda ste već primjetili da svaki put ističem o zatvaranju, ali budimo iskreni..koliko puta ste nešto kupili, a to se strgalo ili jednostavno otvorilo samo od sebe, razlijalo ili zamrljalo? Jedino što sam primjetila je da  vrh aplikatora se malo…olabavi tijekom više puta korštenja….pojavi se one niti od čega je načinjen i malo mi presuho djeluje za nanositi što bi vas moglo usporiti, ako trenutno nemate previše vremena.

Cijena mu je solidna oko 17 kn pa ako ste osoba koja ne nosi puno eyelinera i trebate ga malo tek toliko da naglasite oči, onda ćete biti zadovoljni  s ovime.

OCJENA 4/5

Trenutno je moja ocjena ovog proizvoda oko 4, malo mi presuho djeluje i vrh se raščupa tijekom duljeg korištenja, pogotovo ako ga baš često koristite i eyeliner je nešto bez čega jednostavno ne možete.

5. LOOK BY BIPA HYPNOTIC MASCARA BLACK

Dizajn bih opisala kao glamurozan, lako ga uočite među asortimanom dok vas samo ime malo zainteresira da idete provjeriti o čemu je riječ. Moram reći da mi je četkica prilično dobra, što je inače veliki plus jer moja borba sa tim četikicama traje već godinama. Ako nađem dobru četkicu, maskara nije postojana ili nije vodootporna, ako uzmem drugu maskaru, četkica je grozna, i tako se stalno vrtim u krug sa tisuće opaski.

Četkica je ok, ne stvara grudice i lijepo razdvoji trepavice, iako za malo veći volumen ipak se morate pomučiti. Znam da su neki naviknuti da jednom potegnu po trepavicama i to  im je dovoljno. Još jedan plus je da ne osjećate onu težinu na vašim trepavicama, kao što rekoh…duga borba sa tim maskarama. Na gornjoj fotkici sa sjenilom možete primijetiti da su moje trepavice prirodno duge pa nisam stavljala puno maskare jer inače dobim preteški i preumjetni efekt. Lijepo je vidjeti da svaka trepavica dobije svoj volumen, ali ja se ne trudim previše  na tome jer mi je neki prirodniji look ipak bolji.

Moram reći da sam osobno zadovoljna ovom maskarom i za 12 ml cijena joj je oko 25 kn što i nije tako loše te mi se sviđa sam dizajn koji nije monoton i baš izgleda glamurozan. Postojanost joj je i više nego dobra i moram reći da ju nije teško skinuti dolje. To je inače još od jedan od mojih kriterija jer svaki put dok hoću skinuti maskaru ostanem bez par trepavica. come back

OCJENA 5/5

Pristupačna cijena u kombinaciji sa dobrom kvalitetom i posebnim dizajnom će vas uvijek privući, tijekom moje rasprave sa frendicama o samim proizvodima eto očito je imalo nekog efekta budući da sam ubrzo, jadna, ostala bez te maskare lol.

6. MY FACE NJEGUJUĆE MARAMICE ZA ČIŠĆENJE LICA

Ove maramice su me prilično iznenadile, pakiranje je prilično debelo i nalazi se 25 maramica dosta velike veličine i debljine, inače su neke tako krhke pa se pitate da li su od paučine. Cijena im je 12.90  kn što je prilično jeftino, a efektivnost skidanja šminke fenomenalna. Sa njima doslovno prođete jednom i veći dio šminke je maknuti, pogotovo sjenila i eyeliner, osim ako nosite nešto vodootpornog, ali i to skida bez problema.

My face njegujuće maramice za čišćenje lica bez alkohola posebno su dizajnirane za temeljito čišćenje suhe i osjetljive kože. Nježno uklanjaju vodootporni make-up i nečistoće kože.

Nakon njihove upotrebe koža je i dalje mekana, hidratizirana i ne iritira kožu, moje su osobno jedno od boljih otkrića jer stvarno ne volim kad moram *ribati* make-up sa sebe i usput si potamaniti pola trepavica. miser

OCJENA 5/5

Definitivno prepručam za sve , ne samo za one sa osjetljivom kožom i jedne su od boljih odstranjivača make-up, djeluju nježno i efektivno i štedite si vrijeme ( i živce) sa njima. Jedino mi je malo miris čudan jer inače preferiram nježniji miris, ali ipak su ovo maramice za čišćenje, a ne parfem pa ću preživjeti, definitivno nadoknade to sa efektivnošću.

7. MY BODY GEL ZA TUŠIRANJE COCONUT KISS

I posljednji predmet za recenziranje je My body gel za tuširanje sa nježnim i pomalo egzotičnim mirisom kokosa. Negdje u budućnosti napisati ću jedan post o mojoj maloj vojsci gelova za tuširanje pa možete doći do zaključka da uvijek volim isprobavati nove stvari, iako me trenutno također privlači My body Chai Vanilla, ali  se moram držati dalje jer ne stignem to sve potrošiti.

Pakiranje je prilično veliko i dovrha napunjeno, sama struktura je malo drugačija …više me podsjeća na neki miks mlijeka za tijelo, što naravno nije loša stvar, treba ga jako malo i točno je taman, daje pjenu, ali ne previše, a sam osjećaj poslije tuširanja morate jednostavno isprobati na sebi. Koža je odmah mekša i nježnija, dok taj miris vam doslovno ostane na koži. Baš sam mjerila koliko dugo će se zadržati i još uvijek nakon 6 sati sam ga mogla namirisati na sebi! Obožavam takve mirise koji vas stvarno na kraju podsjećaju kao da ste se obavijeni sa kokosovim mlijekom, prava uživancija za opuštanje, morat ću ga iskombinirati u dugoj kupki kada nađem više vremena.

Iako mi se pakiranje sviđa možda bi bilo dobro da malo uljepšaju samu fotku Coconut kiss jer mislim da ovaj proizvod zaslužuje malo življi i egzotičniji pristup nego monotonost. Za cijenu nisam sigurna , možda oko 14 kn, iako je moja najbolja namjera bila to sve popamtiti i pregledati………nakon što dođem na određene odjele i još ugledam trenutne akcije……….ode moja koncetracija. lol

Sa My body gelovima za tuširanjem sigurno nećete pogriješiti, pogotovo ako trebate za nekoga dar, mislim da žene itekako cijene dobre, mirisne, njegujuće i opuštajuće kupke.

OCJENA 5/5

Oduševljena sam ovim proizvodom i jedva čekam da se domognem drugih vrsta za isprobati, posebno mi se sviđa onaj meki, njegovani i svilenkasti efekt koji ostavlja na koži i sam miris koji doslovno traje satima. Ako vam nije dosta kokosa, imaju u ponudi i losion za tijelo, pa eto…navalite 😉 horse

MY LOOK BY BIPA

Dosta dugo sam debatirala sama sa sobom da li stavim ovu sliku ili ne, osobno nisam oduševljena, ali ..eto…moram odmah istaknuti da nisam fotogenična osoba, ne volim se fotkati i ako biste opće mogli napraviti jedan pošteni album od svih fotki koje imam kroz cijeli život, to bi bilo čudo. Taj dan ustala sam u 5.20 ujutro i ovo je fotkano oko 3 popodne. I još jedna stvar, nemam podočnjake niti bore, dok se pokušavam smijati onda se pojave izraženiji obrazi i ovi mišići ispod očiju…ne pitajte me kako…..znam, ja sam čudo prirode.smil42c642dbb72ef

Mislim da se više fokusirajte na činjenicu kakva je postojanost make-up-a nakon nekoliko sati i na sebi sam imala kompletan make-up by Bipa. Ovo je još fotkano prije popravljanja sjenila. Iako kad bolje razmislim, ovo je prvi puta da me neki od vas vide. sigh

Nadam se da ste nešto korisnog saznali iz moje recenzije ( i imajte milosti na moje fotke hypno). Trenutno ne znam da li će moj sljedeći post biti nova recenzija o Organic Surge kozmetici ili ću ugostiti još jednog gosta……to tada uživajte u mojem trenutnom *romanu* od ovog posta.

bipa 4

About sanasorey

Hello ;) I will be writing with alias, Sana Sorey. I'm from Croatia,born on 7.11.1988., and a really stubborn scorpion. I'm a real bookworm, especially for vampire and fantasy novels, also a big fan of Anime and Manga....i love black color, metal, goth and rock music....i watch a lot of tv series and love a good action or comedy movie, also i'm a gamer as well, too bad i dont have Play station...i probably wouln't leave the room then :p I can with the most confidence say that i passed a lot of crap in my life and i'm pretty much sure that's still just a tip of the iceberg what the future life have in store for me. I started few projects on my own: 1. helping/giving advice/support to depressed people - abused teenagers (just for being different then anyone else), some funny and random post or advice from life exp. 2. reviewing cosmetics, books and other stuff 3. promoting other people - their job or hobbies ( making unique jewellery at home, bags, crochet, tattoos, drawings, ect.) 4. reviews of snacks and sweets :) ......and working on starting more themes plus going back to write on both languages - English and Croatian :) If you want to know little more about me, visit this link ---> https://shadowdaleraven.wordpress.com/about/
This entry was posted in Hrvatski jezik - recenzije - kozmetika, Recenzije - dekorativna kozmetika, Recenzije - njega lica, Recenzije - njega tijela and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Recenzija čak 7 Bipa proizvoda – My face, My body, Iq Cosmetics i b.pretty ;)

  1. Marija says:

    U moru različitih anketa
    i niskih studentskih budžeta,
    da se mentorica više ne koleba,
    Vaša pomoć mi treba.

    Vremena više nema,
    kako ne bi bilo problema,
    ispunite kratku anketu
    i nagradite ovu „poetu“ 🙂

    http://goo.gl/forms/CJ3Vh8iwg2

    P.S. Kozmetički proizvodi su u pitanju 🙂

  2. nives says:

    super post odlično ti stoji ovaj make up , i ja sam tamo kupovala može se naći dobrih stvari za malo novaca pozzz 🙂

    • sanasorey says:

      Ahahahaha..thanks 😛
      bila sam tako umorna i onda još se frendica pojavi sa mobom i ono * smileeeeeeeeeee*
      najrađe bi se bila sakrila ispod kreveta 😛

Leave a comment