Recenzija male slatke Misslyn Champagne Deluxe palete ;)

misslyn 2

Hello, u zadnjem postu gdje sam vam objavila naše veliko kreativno blagdansko darivanje ste mi se smijali dok sam napisala kako  moram požuriti sa recenzijama inače ću završiti sponzorima na tanjuru umjesto blagdanske purice….jeste, jeste..vidla sam vas. hmm

Genije kakav jesam, pustim da mi se stvari nagomilaju i onda to treba sve natipkati, lakše je isprobavati i svi dojmovi su u mojoj glavi, očito mi treba neki Harry Potter izum koji bi prenio moje misli na ekran, a ni nadolazeći blagdani baš ne pomažu, puno toga za napraviti, a dan prođe prije nego se stignete okrenuti. work-onion-head-emoticon

Nedavno smo dobile još jednu divnu suradnju koja je rezultirala jednom preslatkom Misslyn paleticom koju ću ovaj puta malo više predstaviti, a nekako lijepo će se uklopiti u blagdansko make-up raspoloženje.

whole hot glam collection

MISSLYN -svakih šest tjedana predstavlja novi look u skladu s najnovijim modnim trendovima. Cool i trendy design posebno prilagođen mlađoj populaciji i trendsetterima svidjet će se i ostalim dobnim skupinama!

Slogan “Tvoja ljepota, tvoje boje, tvoj stil” najbolje odražava susret mode mladih i svijeta boja. Proizvodi su visoke kvalitete po vrlo pristupačnim cijenama. ( Njemačka)

Ova paleta sjenila dolazi iz Hot Glam kolekcije o čijim proizvodima možete saznati više ovdje —>http://www.misslyn.de/en/features/trends/hot-glam/, dok na gornjoj fotkici imate mali uvid što vam sve ova kolekcija predstavlja, moram reći da ovaj crveni lak za nokte izgleda fenomenalno. love-onion-head-emoticon

GDJE KUPITI: Od rujna 2011. Misslyn možete pronaći ekskluzivno u parfumerijama Müller.

CIJENA: nisam sigurna oko točne cijene, ali njihove ovakve paletice su obično oko 53 kn.

Više o proizvodima možete saznati ovdje —> http://www.misslyn.de/en/  ili na Facebook Misslyn Hrvatska stranici ovdje —> https://www.facebook.com/pages/Misslyn-Hrvatska/249706091773272

misslyn 5

( Imala sam dobru ideju za fotkicu, ali dok je mraz došao već sam petljala po paletici pa ne zamjerite što nije u savršenom stanju, ipak fotkica još uvijek ima neki posebni štih, a i pretvorila sam se u sigu dok sam to fotkala. Ostale fotkice su dok je proizvod bio još daleko od mojih šapa. )

MISSLYN HIGH SHINE TRIO EYESHADOW –wow1-onion-head-emoticon

no. 11 CHAMPAGNE DELUXE 

Svilenkasta, mekana i shimmerasta tekstura sjenila u sofisticiranim kombinacijama nijansi za efektivan make up. Prozračna tekstura sjenila luksuzno preklapa kapke poput najfinije svile za ugodno nošenje.

Zahvaljujući visokoj pigmentiranosti boje su posebno briljantne i nježne. Sjenilo je posebice mekano i lagano za nanošenje zbog posebnog procesa proizvodnje gdje prah nije utisnut u ambalažu već rastopljen, uliven u svoje postolje i ostavljen da se osuši.

3 nijanse sjenila su lijepo ukombinirane za elegantan make -up sa savršenim kontrastom. Aplikator koji dolazi uz pakiranje je savršen za jednostavno i precizno nanošenje sjenila ( koliko sam uspjela prevesti sa engleskog jezika. cute2-onion-head-emoticon )

misslyn 1

Mala slatka paletica koju smo dobile na recenziranje je art. no m33, no. 11, Champagne deluxe i sadrži 2.3 grama proizvoda.

Paletica je jako slatka i  dolazi u lijepoj, maloj, plastičnoj i prozirnoj ambalaži kroz koju možete vidjeti 3 mala postolja sa sjenilima i obostrani aplikator dok  je na njoj bijeli Misslyn natpis.

Ambalaža je dosta čvrsto zatvorena i škljocne pa se neće sama otvoriti, iako se par prvih puta malo teže otvara. Aplikator je mali, jednostavan,obostrani, ali sladak – iako nekako većinom težim prema upotrebi kistića jer neki aplikatori mi samo truse sjenilo, ovaj puta je to obrnuti slučaj – mekana vlakna kistića će rastrusiti sjenilo i pretvoriti ga u prah koji onda luta po ostatku kutijice i mrlja ambalažu, dok aplikator lijepo pokupi sjenio bez dodatnog trusenja.

Tijekom nanošenja sjenila aplikator je prilično dobar, nije pretvrd pa vas ne grebe niti bocka na koži, a nije ni premekani da se savija ili strga. Sjenilo pokupi bez trusenja i lijepo ga rasporedi na koži te ne apsorbira puno proizvoda u sebe kao što je to slučaj sa nekim aplikatorima koji se onda nažalost pretvore u upijajuću krpu. gaah

misslyn 3

Boje su lijepe, nježne, mrvicu misteriozne i elegantne, ova mala paletica ima 3 nijanse boja šampanjca sa blagim shimmerom, idealna je za neku svečaniju priliku, pogotovo sad evente vezane uz blagdane, ili pak svakodnevni dnevni look koji se lijepo uklopi bilo za mlade cure ili poslovne žene.

Tekstura sjenila je nježni, lagani, svilenkasti prah sa blagim shimerom, meni osobno nijanse su jako lijepe, ali prava ih je muka fotkati kako bi vam prikazala njihov realni šarm, pogotovo sad zimi sa lošim osvjetljenjem te umjetno svjetlo dosta uništi doživljaj posebnosti i čar svake nijanse i većinom izgledaju baš umjetno i hladno na fotkama….za puni doživljaj morate uzeti paleticu u svoje ruke ili se dočepati testera. starac

Kako rekoh, sjenila su dobre kvalitete, ne truse se ( ako koristite ovaj aplikator jer će kistić razmrviti prah),  boje su dobro pigmentirane, ali zbog nijansi nisu jako upadljive.  Bez dobre baze izdržat te dosta solidnih  sati kroz dan, znam, znam……baza, dugotrajnost sjenila, istaknute boje……..blablablabla………blabla………….iskreno ja sam većinom prelijena za takvo nešto, pogotovo dok se moram dići rano ujutro ili je u pitanje par obaveza, kava, dućan………stvarno mi se neda toliko vremena provoditi pred ogledalom i rađe tražim proizvode koji su kvalitetni i mogu izdržati ono što tražim od njih  bez baze.

Ako slučajno prođete prstom po kapcima, sjenilo se neće u potpunosti skinuti dolje, ostat će vam na prstu blagi shimmer, ali bez neke vidljive štete na vašem make-upu, osim toga u doticaju sa vodom neće se rastopiti  pa je eto dobro znati ako jedna kap padne na njega nećete izgledati kao da imate potoke niz licu, ali ipak izbjegavajte veći doticaj sa vodom.

Mislim da mu je cijena oko 53 kn što za 3 nijanse kvalitetnog sjenila je ok i bar meni osobno će dosta dugo trajati, pogotovo što mi se sviđa aplikator kojeg dobijete uz njega. Nisam primijetila da se sjenilo nakupi na pregibu kapaka niti da isušuje kožu.

misslyn 4

OCJENA 5/5

Ova mala slatka paletica mi je odlična upravo za blagdansko raspoloženje, možete ju kombinirati u posebnije i svečanije look-ove ili pak jednostavno za svakodnevni make-up, ima neku dozu šarma, elegancije i mističnosti. Nijanse su nježne sa blagim shimmerom, kvaliteta i postojanost su dobre, iako ipak izbjegavajte doticaj sa vodom. Što se nanošenja tiče, bolje da koristite aplikator kojeg ste dobili uz sjenilo jer će kistić uništiti finu strukturu sjenila i samo vam ga istrusiti dok se sa aplikatorom to ne događa. Što se samog aplikatora tiče moram reći da je puno bolji nego aplikatori koje znamo kupiti za neku jeftinu cijenu i onda nakon par korištenja postanu neupotreljivi jer pokupe previše proizvoda u sebe ili se strgaju. Sjenila su dosta kvalitetna, lijepo pigmentirana i ima ih različitih nijansi pa im svakako dajte  šansu ako ih gdje vidite za kupiti.

I da vas podsjetim, ne zaboravite na naše veliko Sana Sorey Xmas Cheer darivanje  2ytoc4lkoje smo upravo pokrenule, imate puno nagradica koje čak i možete birati, samo tražimo od vas da malo budete kreativni i proslijedite malo blagdanskog veselja i do nas. Sve detalje i info o nagradicama možete pronaći ovdje –> https://shadowdaleraven.wordpress.com/2013/12/22/sana-sorey-xmas-cheer-veliko-blagdansko-darivanje-za-vas/.

Stay tuned jer očekuje me još punooooo tipkanja da bar polovim nešto od recenzija, iako je ovo puno vjerojatniji scenarij –> 2romafd .

Advertisements

About sanasorey

Hello ;) I will be writing with alias, Sana Sorey. I'm from Croatia,born on 7.11.1988., and a really stubborn scorpion. I'm a real bookworm, especially for vampire and fantasy novels, also a big fan of Anime and Manga....i love black color, metal, goth and rock music....i watch a lot of tv series and love a good action or comedy movie, also i'm a gamer as well, too bad i dont have Play station...i probably wouln't leave the room then :p I can with the most confidence say that i passed a lot of crap in my life and i'm pretty much sure that's still just a tip of the iceberg what the future life have in store for me. I started few projects on my own: 1. helping/giving advice/support to depressed people - abused teenagers (just for being different then anyone else), some funny and random post or advice from life exp. 2. reviewing cosmetics, books and other stuff 3. promoting other people - their job or hobbies ( making unique jewellery at home, bags, crochet, tattoos, drawings, ect.) 4. reviews of snacks and sweets :) ......and working on starting more themes plus going back to write on both languages - English and Croatian :) If you want to know little more about me, visit this link ---> https://shadowdaleraven.wordpress.com/about/
This entry was posted in Hrvatski jezik - recenzije - kozmetika, Recenzije - dekorativna kozmetika and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Recenzija male slatke Misslyn Champagne Deluxe palete ;)

  1. Pingback: Sažetak postova preko zime 2013 – od studenog do kraja siječnja ;) | SANA SOREY

  2. Antonija J. says:

    eto rekla sam ti da se nećeš razočarati jer su paletice milina i preeedobre 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s