Recenzija Sisley So Intense crne maskare :)

sisley maskara 2

Hello, work-onion-head-emoticonevo jednog brzog postića koji već neko vrijeme čeka da ga dovršim pa sam nagomilala toliko nedovršenih postova da se više niti ja ne snalazim tu pa bi bio red da nešto i objavim, zar ne? Još me uvijek laptop zafrkava, a nisam ni baš sretna sa ovim ledenim kraljestvom vani pogotovo dok razmišljam svaki put kad ću se rastepsti po ledu – po dobroj staroj tradiciji.smil42c642dbb72ef Ovaj puta ću vam malo više napisati o jednoj od najskupljoj maskari koja je doplovila u moje ruke.

Sisley je francuska obiteljska kompanija za proizvodnju i distribuciju luksuzne kozmetike, parfema i make up-a. Tvrtku je 1976.g. osnovao grof Hubert d’Ornano. Sisley je u razdoblju nakon osnutka doživio strelovit rast zahvaljujući jedinstvenom konceptu: Phytokozmetologiji.
Proizvodi Sisley sadrže visokokvalitetne aktivne sastojke, estrakte biljaka i esencijalnih ulja, a posebni su po tome što se tijekom njihove proizvodnje vodi posebna briga kako bi se zadovoljili kriteriji.

Ako želite saznati više o njima posjetite ih ovdje —> www.sisley-cosmetics.com

ili na Facebook stranici —> https://www.facebook.com/pages/Sisley-Hrvatska/119865228197671

sisley main

SISLEY SO INTENSE MASKARA

Ako ste dosad bile u neuspješnoj potrazi za maskarom koja će vašim trepavicama pružiti XXL efekt, Sisley So Intense maskara idealni je proizvod za zaštićene, dulje i spektakularno intenzivirane trepavice.

So Intense, maskara za gustoću i jačanje ima revolucionarnu formulu čije jedinstvene prednosti njege kože poboljšavaju dužinu i gustoću trepavica u samo 4 tjedna.

Po prvi puta, Sisley je koristio novi vitamin Peptide, aktivni sastojak sa spektakularnim rezultatima: vitamin Peptide bazira se na kombinaciji tripeptida (peptide se sastoji od tri aminokiseline) i vitamina H ili biotina, priznatog za gubitak kose.

Spomenuta formula stimulira razmnožavanje keranocita u korijenu trepavica da bi vidljivo povećao duljinu i gustoću trepavica i poboljšava sidrište trepavica za vrijeme skidanja šminke. Trepavice su jače i intenzivnije, gušće i drže se sigurnije.

so_intense_brosseVisoko inovativna četkica So Intense maskare je dizajnirana kao češalj kako bi obuhvatila svaku trepavicu od korijena, istežući trepavice unedogled i uvijajući ih do savršenstva. Raspored igli češlja osigurava optimalnu distribuciju maskare za ultra volumizirajući efekt. Trepavice su obavijene, savršeno odvojene, raskošno izvučene.

 • maskara za intenzivan volumen, produživanje, uvijanje, gustoću i jačanje trepavica
 • koristeći najnoviju Sisley tehnologiju razvijena je formula koja ojačava trepavice i djeluje na njihov volumen kroz četiri tjedna korištenja maskare
 • četkica u obliku češljića obavija svaku pojedinu trepavicu, od korijena prema vrhovima
 • formula obogaćena aktivnim sastojcima; provitaminom B5, ricinusovim uljem, pčelinijim voskom

Iz dana u dan, trepavice su dulje, gušće, ljepše i jače.  Prikladno za one s osjetljivim očima i one koji nose kontaktne leće.

KAKO KORISTITI: Započnite primjenu  maskare na vrhu gornjih trepavica. Zatim, počešljajte trepavice od korijena do vrha da pokrijete svaku trepavicu. Nanesite jedan ili više slojeva prema intenzitetu kojeg želite.

SASTOJCI: 

 • Vitamin bogat peptidima: produljuje i zgušnjavanja
 • Ricinusovo ulje: uljepšava, hrani i zaglađuje
 • Provitamin B5: ostavlja trepavice podatnim i svilenkastima
 • Riža phytoceramides: učvršćuje strukturu trepavice i čini ih jačima
 • Carauba vosak: obrubljuje i promiče volumizirani učinak
 • Pčelinji vosak: štiti i razdvaja trepavice

Dostupna je u 3 nijanse – Deep Black, Deep Brown i Deep Blue.

GDJE KUPITI: Iris parfumerije 

CIJENA:  oko 400 kn

Sisley So Intense maskara koju kolegica i ja imamo je crne boje – Deep Black, dolazi u jednostavnoj crnoj ambalaži sa slovom S i sadrži 7.5 ml te ima 7.9 grama – rekla bih da je dizajn elegantan i Sisley ime više govori za sebe nego da ima kićaste ambalaže. starac

Ono što prvo iskače u oči jest da ova maskara dođe 400 kn što ju čini jednom od najskupljih maskara koja je bila u mojim rukama.

Ono što moram odmah napomenuti kako je ovo, bar prema mojem nekom mišljenju, maskara za ljude sa osjetljivim očima……i također one koji imaju jako slabe, nepigmentirane, kratke i rijetke trepavice tako da ova  maskara, logično ili ne, daje efekt samo na takvim slučajima – što ću vam više obrazložiti kasnije.

Boja je čista crna i maskara ima miris koji vuče na med – budući da sadrži pčelinji vosak, ništa čudno, miris nije intezivan i osjetite ga samo ako šnjofate direktno maskaru.

Vjerujem da ste se već dosad naučile na svakakve inovacije četkica za nanošenje maskare, ali ova maskara dolazi sa češljem čije sitne iglice zahvaćaju trepavicu od korijena do vrha – a meni se ljudi smijali kad sam rekla da treba počešljati trepavice sa maskarom i gle sad ovog čuda. lol

sisley maskara 1

Maskara nije vodootporna, tj. ovo je jedna od najlakših maskari koju sam ikad skidala dolje – skida se odmah ako dođe u kontakt sa vodom pa svakako pripazite ako vam oči suze,  nalazite se negdje gdje je prevruće …..ili u slučaju pljuska ste gotovi.

Nakon što ste ju nanijeli treba joj dosta dugo da se posuši, istina-  ja dok sam ju isprobala na sebi – jednostavno sam zaboravila na nju i slučajno potegnula prstom po kapku, a samim time zahvatila sam po trepavicama i čudila se kako se još nije posušila…tako da sam napravila prilično dobar nered, sva sreća da sam bila doma.

Nakon što se posuši traje cijeli dan, e sad, spomenula sam vam da imam dva mišljenja o ovoj maskari. Već ste mogli dosad zaključiti da je maskara namijenjena posebnoj kategoriji -osjetljive oči, nikakve trepavice, ali što bi mene spriječilo da ja to ne probam? uhhh

Npr, moja kolegica je sad već kupila drugu ambalažu, ona ima dosta osjetljive oči, pogotovo problema dok skida make-up dolje jer ju većina sredstava za skidanje šminke iritira, peče i koža oko očiju pocrveni pa joj odgovaraju stvari koje su većinom blagih formula i biljnih baza. Također što se njenih trepavica tiče – nisu guste, velike niti baš pigmentirane tako da ono što ju najviše muči jest da želi naglasiti oči jer i malo crne maskare napravi čuda na takvim trepavicama, ali joj većina maskara ne odgovaraju zbog sastojaka.

Budući da imam savršenu žrtvu koja je potrošila cijelu jednu maskaru pa tako i prošla onaj 4 tjedna period od testiranja za neke vidljive rezultate, prenijet ću zaključak kod nje: češalj je malo čudan, ali se priviknete nakon duljeg vremena, na rijetkim trepavicama je dobar jer stigne zahvatiti svaku trepavicu i rasporediti maskaru na nju pa krhke trepavice koje ste jedva primijetili napokon dobe na volumenu i boji. Naravno, nećete dobiti neki mega volumen na trepavicama niti će vam trepavice biti uvijene do obrva, ali dati će solidan look na trepavicama koje ne trpe druge maskare. Što se ove maskare tiče ona više razdvaja trepavice i vizualno ih produljuje, ali ne dodaje neki veliki volumen na njih.

Kada se napokon posuši, ne trusi se po licu i ostaje na trepavicama tako dugo dok ju ne skinete dolje ( osim naravno ako ne dođe u doticaj sa vodom). Kroz dulje korištenje trepavice postanu jače, čvršće, rijetko kad ispadaju, a budući da je formula lagana i lako se skida dolje ne uništavate si ih dodatno tijekom skidanja. Što se rasta trepavica tiče primijeti se mali rezultat – ali ako potrošite cijelu maskaru, neki veći napredak možete očekivati tek za par mjeseci – dakle trepavice izgledaju malo dulje, jače, deblje i manje ispadaju, za 1 mjesec vidi se tek mala razlika u manjem ispadanju trepavica, njihovoj čvrstoći i malo se zadebljaju.

To je ono što sam uspjela izvući van iz kolegice dok je moje testiranje bilo malo drugačije, ali imajte na umu par stvari: maskara je isprobana samo radi testiranja vizualnog efekta i postojanosti plus da su moje trepavice čista suprotnost od onoga na čemu ova maskara daje rezultate.

Moje trepavice su ( bar zasad) crne, relativno dosta duge i guste – stoga se ja mogu švercati sa bilo kojom maskarom, iako ispadnem prilično izbirljiva jer me većinom četkice za nanošenje ubijaju u pojam i moja maskara mora biti vodootporna – dovoljan mi je blagi efekt volumena i čak izbjegavam one koje obećavaju xxl i mega volumene jer to na mojim trepavicama izgleda kao doll efect, umjetno. hmm

Dok je kolegica oduševljena maskarom i kupila ju je opet – ova maskara kod mene ima drugačiji efekt, iako znam, znam,,,,tehnički nije ni namijenjena meni, ali čitajući sastojke došla sam u napast da isprobam efekt, ipak tko ne želi imati zdravije i čvršće trepavice?

Prvo sam se po dobrom starom običaju upiknula u oko sa češljem smil42c642dbb72ef ( možda se neki sjećaju, ali to radim često sa stvarima za koje se stvarno zapitate pa kako joj je to uspjelo), ja sam naviknuta na debele četkice pa mi je ovaj mršavi češalj bio ravan osmom svjetskom čudu. Na rijetkim trepavicama češalj lijepo razdvoji trepavice, produlji ih i istakne što sam još mogla vidjeti na donjem nizu trepavica – ali gornji? Nikako, budući da su moje dosta duge i guste – češalj ih jednostavno promaši, ne stigne sve tretirati i na kraju morate nanositi više slojeva dok ne postignete kontra efekt jer se na mojim trepavicama to nakupi u pozadini, a čekati da se to osuši je prava muka ……nakon što stavim maskaru dosta često osjetim da taknem kožu sa njima pa mi neosušena maskara ostavlja točkice na koži.

Također kako rekoh moje maskare moraju biti vodootporne, tako da recimo dok sam radila u tvornici gdje na nekim dijelovima je čista sauna ova maskara ne bi izdržala plus da mi ponekad znaju suziti oči – valjda sam zato i dobila takvo ime. lol

Tako da na moju žalost ova maskara nije mogla funkcionirati kod mene što me malo izbediralo jer iako nije ni namijenjena mojim trepavicama, očekivala sam bar da mogu izvući neki postotak od nje, pogotovo kad sam napokon dobila svoj osobni primjerak Sisley-a, ono otprilike bila sam kao malo dijete koje je otkrilo Holy Grail maskare ……..ali tješit ću se zasad da imam prirodne dobre trepavice.  no way

OCJENA 4/5

Ovaj puta ocjena je malo podijeljena jer mi se recenzija temelji na iskustvu treće osobe dok ju ja kod sebe nisam mogla dulje koristiti – rekla bih da je neka četvorka i to zbog efekta koji nastane duljim korištenjem.

Prvo, cijena je – previše. Jest da su sastojci prirodni i posebni za ovu maskaru, ali cijena je previše jer nije dostupna svima, a ako ju i koristite ipak svakih par mjeseci davati po 400 kn je previše.

Drugo, užasno joj dugo treba da se posuši na trepavicama što dovede do raznih peripetija pogotovo ako ste u stisci sa vremenom ili izlazite nekud. Također počne se “topiti” na kap vode koja ju takne.

Treće, češalj maskare radi čuda samo na rijetkim trepavicama – guste trepavice će jednostavno fulati, rijetke trepavice lijepo počešlja i obavije maskarom, ali ne dodaje baš neki volumen.

Sad, što se tiče efekta za nekih mjesec dana vidite da su trepavice postale malo zadebljane, čvršće i manje ispadaju, plus da se maskara lako skida pa ne iritira oči ili dodatno uništava trepavice, pogotovo osjetljive oči.

Nakon dugog korištenja primjeti se razlika i trepavice su postale vidljive, dulje, deblje i zdravije te manje ispadaju van, ali za taj efekt trebate ju koristiti nekoliko mjeseci.

Kao što sam i istaknula, ovo je maskara namijenjena osjetljivim očima te rijetkim, krhkim i jedva vidljivim trepavicama, jednom kad nađemo proizvod koji nam super odgovara ne ćemo žaliti para koliko god dođe, nadam se da vas je više već probalo ovu maskaru. Možda meni ne odgovara, ali zato me ništa neće spriječiti da dalje ne slinim po Sisley proizvodima.

Malo štekam sa objavama postova, ali uskoro će krenuti par postova o Weledi, a zasad imate i Valentinovsko darivanje kod Afrodita 100 % SPA linije, stay tuned.  geckguga

Advertisements

About sanasorey

Hello ;) I will be writing with alias, Sana Sorey. I'm from Croatia,born on 7.11.1988., and a really stubborn scorpion. I'm a real bookworm, especially for vampire and fantasy novels, also a big fan of Anime and Manga....i love black color, metal, goth and rock music....i watch a lot of tv series and love a good action or comedy movie, also i'm a gamer as well, too bad i dont have Play station...i probably wouln't leave the room then :p I can with the most confidence say that i passed a lot of crap in my life and i'm pretty much sure that's still just a tip of the iceberg what the future life have in store for me. I started few projects on my own: 1. helping/giving advice/support to depressed people - abused teenagers (just for being different then anyone else), some funny and random post or advice from life exp. 2. reviewing cosmetics, books and other stuff 3. promoting other people - their job or hobbies ( making unique jewellery at home, bags, crochet, tattoos, drawings, ect.) 4. reviews of snacks and sweets :) ......and working on starting more themes plus going back to write on both languages - English and Croatian :) If you want to know little more about me, visit this link ---> https://shadowdaleraven.wordpress.com/about/
This entry was posted in Hrvatski jezik - recenzije - kozmetika, Recenzije - dekorativna kozmetika and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Recenzija Sisley So Intense crne maskare :)

 1. Pingback: Što ste mogli čitati od veljače do lipnja 2014. godine ;) | SANA SOREY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s