Recenzija 8 Afrodita proizvoda -od depilacije, sunčanja do zaštite kože :)

afrodita-summer-paket

Hello……..hi onionevo me ponovno u pisanju mojih tradicionalno poznatih dugih romančeka od postova, nakon par mjeseci zabušavanja zbog raznih obaveza i problema sa zdravljem, vrijeme je da se vratim na tipkanje…….pa ću se odmah baciti na cijelih 8 proizvoda koji strpljivo čekaju da ih ocijenim već dulje vremena.lol

Ovo je bio predivan i presladak paketić koji me dočekao prošlog ljeta…..iako tek sada završavam postić o njima, nikad nije kasno za recenziju dobrih proizvoda …..a mislim  da je svima nama već dosta ove zime i žudimo bar za proljećem. Tako da će ovi proizvodi biti vam priprema za nadolazeće ljeto –  ovaj šareni paketić sadrži puno stvarčica – od proizvoda za sunčanje, zaštitu od komaraca do onih za depilaciju koji su postali i moj definitivni favorit.love-onion-head-emoticon

GDJE KUPITI: Dm, Bipa, Kozmo, Muller, Afroditin webshop, Afrodita shop  u Zagrebu, mislim da  ih ima  u KTC-u te nekim drugim većim trgovinama

Više o njihovim proizvodima možete saznati ovdje —

http://www.kozmetika-afrodita.com/cro/beauty-care/proizvodi/linije/zastita-od-sunca/sun-care/

Ako imate pitanja  posjetite ih na Facebook stranici —> https://www.facebook.com/pages/Kozmetika-Afrodita-Hrvatska/121311061256351

linkić na Afrodita webshop —

http://webshop.afroditacosmetics.com/cro/

afrodita-marmelada

Proizvodi SUN CARE sa zaštitnim faktorima od SPF 6 do SPF 50 jamče odličnu »prirodnu zaštitu kože« od ljetnih opeklina i fotostarenja, dok proizvodi za njegu nakon sunčanja pomažu u očuvanju njene dugotrajne svježine i glatkoće.  NE sadrže parabene, vazelin i dodatne boje.

Sadrže učinkovitu kombinaciju UVA i UVB filtera te niz pomno odabranih prirodnih sastojaka, kao što su orahovo, mrkvino i kokosovo ulje, vitamin E, notu kamilice, aloe vere, beta glukana, pantenola i glicerina. Svi su proizvodi dermatološki testirani. Sadrže koži ugodan hiperalergeni parfem uz omamljujući miris kokosa i dinje, koji smanjuje mogućnost pojave alergija.

Ova linija sadrži – Sun care marmeladu, Sun care marmeladu suho ulje, Anti age kremu za sunčanje – za lice spf 25, Mlijeko za sunčanje spf 30, Kids sensitive kremu za sunčanje spf 30, Mlijeko za sunčanje spf 20, Mlijeko za sunčanje u spreju spf 10, Ulje za sunčanje spf 6,Mlijeko nakon sunčanja, Sensitive kremu za sunčanje za lice spf 30 te Hydra tonik od aloe vere.

afrodita-marmelada-2

1. SUN CARE MARMELADA

MARMELADA pomaže kod bržeg i intenzivnijeg dobivanja privlačno preplanule puti te joj daruje prekrasan sjaj. Dragocjena prirodna ulja kožu izdašno hrane i vlaže. Ne pruža UV-zaštitu jer ne sadrži UV-filtere.

KAKO KORISTITI: Nanesite je na kožu u izdašnom sloju prije izlaganja suncu. Proizvod nije primjeren za dječju, osjetljivu i jako svijetlu kožu. Nije za jelo!

SASTOJCI: Petrolatum, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Olea Europaea Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Juglans Regia, Rosmarinum Officinalis Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Propylparaben, Helianthus Annuus Seed Oil, Beta-Carotene, Daucus Carota Sativa Root Extract, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Parfum, Propylene Glycol, BHT, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl  Stearate, Citric Acid, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, CI 12010

CIJENA: 200 ml -58 kn u webshopu

Za ove 3 proizvode in Sun care linije napisat ću vam općenite podatke budući da ih ja nisam mogla dulje testirati jer najviše radim upravo po ljeti – i vikende, praznike, blagdane, 3 ili 4 smjene tako da “ljetovanje”, “odmor” i “sunčanje” jedva da postoje u mojem rječniku.falling misery onion

Osim toga, imam veoma blijedu put i jedino mogu pošteno izgoriti na suncu, kao što to i jesam dok sam bila manja…..i još  uvijek se sjećam boli. Ponekad se sjetim onog što mi otac često kaže – da sam kao  krtica, čim izađe na sunce – gotova je……..lol

afrodita-marmelada-4

Sun care marmelada dolazi nam u već poznatoj Afroditinoj ambalaži koju smo mogli vidjeti u SPA liniji, čvrste ambalaže i poklopca koji se ne lomi niti ne propušta van proizvod. Proizvod nema unutra zaštitne folije, što me iskreno veseli, pogotovo jer mi obično samo smeta, a većina proizvoda rađe ima plastični čep umjesto folije.

Kutijica je napunjena do vrha i ambalaža ima 200 ml proizvoda što mislim da vam je sasvim dovoljno za ljetovanje, bilo da ste na moru ili na bazenima. Cijena je 58 kn u webshopu što znači da je u dućanima niža, pogotovo na raznim akcijama i mislim da je  pristupčna s obzirom na militražu i kvalitetu proizvoda.

Sam miris ove marmelade je prefin…..slatkasti, nije prejaki, meni nekako vuče na miks karamele i kakaa….jedini problem koji imam sa Afroditinim proizvodima jest da se moram podsjećati da nisu za jelo jer stvarno mirišu predobro.lol

Sama marmelada je skoro bezbojna, čvrsta i topi se pod prstima, formula je blago uljna, lako se razmazuje te se relativno brzo upija i ostavlja mekanu kožu. Nije masna i ne ostavlja tragove na odjeći, a ne treba ju ni puno stavljati.

E sad, što se tiče djelovanja……frendica ju je koristila na moru, isto svijetla put, teže tamni, ali ni ona ne voli prženje na suncu. Rekla je da je bila zadovoljna, za tjedan dana koliko je bila dolje dobila je blagi preplanuli ten i to je njoj bilo dosta. Imajte na umu da su marmelade za ubrzan proces dobivanja tamne puti, pogotovo koju nijansu tamniju od vaše……ako želite iz izgleda duha preći na prepečenog Havajca, i to u par dana, onda sumnjam da ćete biti zadovoljni sa bilo kojim proizvodom.sleg

Meni osobno to nije lijepo, ajde nijansu malo tamniju mogu još podnijeti s tim da će me onda nervirati prelazi od badića jer su na meni razlike vidljive sa Marsa, ali želju da potamnim za deset nijansi baš i nemam……niti je pretjerano zdravo.

Najbolje ju je nanijeti na suhu kožu, zbog uljnog sastava na mokroj koži ne može se  lijepo nanijeti, također frendica se nije žalila na nikakvo isušivanje kože, peckanje ili iritacije.

Imajte na umu da marmelada ne sadrži uv zaštitu stoga morate koristiti dodatne prizvode za zaštitu kože, pogotovo ako se ko “duh”……..također ovo će vam pomoći da dobijete blagu preplanulu put, ipak ne očekujte da ćete potamniti u par dana kao da živite na moru godinama.

2. SUN CARE MARMELADA SUHO ULJE

MARMELADA – suho ulje sa šljokicama pomaže kod bržeg i intenzivnijeg postizanja privlačno preplanule puti. Dragocjeni uljni kompleks iz mrkve, maslina i oraha kožu bogato njeguje, hrani i hidratizira. Ne štiti od UV-zraka.

KAKO KORISTITI: Prije i tijekom sunčanja proizvod raspršite na željena područja kože. Proizvod nije primjeren za dječju, osjetljivu i jako svijetlu kožu. 

SASTOJCI:Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Beta-Carotene, Daucus Carota Sativa Root Extract, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Juglans Regia, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Triticum Vulgare Germ Oil, BHT, Mica, Propylparaben, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, CI 12010, CI 77891, CI 77491

CIJENA: 200 ml -64 kn u webshopu

afrodita-marmelada-3

Afrodita Sun care marmelada suho ulje nalazi se u plastičnoj boci, zapakirano u plastični omot te ima raspršivač….moram priznati da usprkos tome sam imala dojam da je boca malo masnjikava i da čep vjerojatno ne drži tolko čvrsto.misliBočica ima 200 ml proizvoda i cijena na webshopu je 64 kn dok ova verzija sadrži i sitne šljokice.

Ulje je jako masno i neće se baš upiti u kožu, šljokice su skoro pa neprimjetne, a sam miris ulja je puno manje primjetan i zagasit.

Nanošenje proizvoda je lako, ali ga ipak  nanosite prema potrebi kože – budući da je ulje dosta masno, ako ga previše stavite nećete znat kud s njime, a i ostavljat će vam flekice po ručniku ili odjeći.

Iako je ovo proizvod za brže tamnjenje ipak pazite na zaštitu svoje kože inače možete umjesto lijepe boje pošteno izgorjeti.djedica

Osobno, ja više preferiram mameladu u kutijici, ulja su mi nekako premasna……ali opet, kako rekoh, budući da nisam išla na more ili bazene, ovo su samo moje općenite opaske o proizvodima.

afrodita-ljetni-paket-2

3.SUN CARE SENSITIVE KREMA ZA SUNČANJE ZA LICE SPF 30

SENSITIVE KREMA ZA LICE kožu štiti od opekotina od sunca i od  preranog starenja, uzrokovanog izloženošću sunčevim zrakama.  Potiče regeneraciju kože i daje joj osjećaj navlaženosti.

KAKO KORISTITI: Za vrijeme sunčanja nanesite kremu više puta dnevno, nanesite na kožu lica prije izlaganja suncu u dovoljnoj količini.

SASTOJCI:Aqua, Cetearyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Isononanoate, Octocrylene, Polysilicone-15, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glyceryl Stearate, Potassium Cetyl Phosphate, Phenylbenzimidazole Sulphonic Acid, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Calendula Officinalis Flower Extract, Bisabolol, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum,     Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Potassium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Parfum

CIJENA: 50 ml -44 kn u webshopu

afrodita-krema-za-suncanje

Još jedan od proizvoda iz Sun care linije je krema za sunčanje – za lice sa spf 30, što mi je odmah izmamilo osmijeh na lice jer kao blijedoputi duh uvijek govorim da mi treba bar spf 30 – 50 da bi opće provela par minuta na vrućim sunčevim zrakama. lolOva kremica dolazi u maloj tubici od 50 ml, iako se isprva čini jako mala, dovoljna vam je za ljeto i cijena od oko 44 kn je i više nego pristupačna. Ambalaža je prilično jednostavna, čep je čvrsti i neće se lako polomiti dok je doziranje prilično malo i precizno – što je dobro budući da vam ove kreme niti ne treba puno.

Krema je jako ugodnog i ne prejakog mirisa, čvrste strukture, bijele boje, lako se razmazuje, nije masna i relativno se brzo upija. Ostavlja ugodan i hidratantan osjećaj na koži i dosta je lagana, iako sam je samo isprobala prilično sam bila zadovoljna sa njome.

Ova kremica štiti od fotostarenja i opekotina, ima spf 30 …..idealno za križance duhova i Snjeguljice…….loltako dugo dok ste izloženi sunčevim zrakama nanesite ju koliko god puta na dan želite.

ZAKLJUČAK

Iako sam ove proizvode samo isprobala pa vam dulje efekte nažalost ne mogu reći, moj najdraži favorit je upravo kremica za lice sa spf 30, ali budući da se više nit ne sjećam kad sam zadnji put opće bila na bazenima, ove proizvode sam ipak morala proslijediti nekome tko ih je i iskoristio.uhhh onion

A nekako sam i zadovoljna sa svojim bljedunjavim izgledom i sve više me muči kako se dočepati korejske kozmetike i njihovog režima njege, pogotovo jer njihovi proizvodi bogme i imaju spf 50, ali o tome nekom drugom prilikom.

Iako osobno ne koristim proizvode za sunčanje to ne znači da povremeno ne guram njušku u ovakve ambalažice, najgore što sam ikad probala su oni od Biobaze – toliko masne proizvode nisam još nigdje našla.so what onion

afrodita-sos-2

Topli dani i veća otkrivenost kože povećavaju mogućnost neželjenih situacija kao što su:

ubodi insekata koji u većini slučajeva uzrokuju lokalnu reakciju: crvenilo, svrbež te oteklinu na mjestu uboda, a mogu biti i opasni po život u slučaju da prenose opasne zarazne mikroorganizme ili prouzroče alergijske reakcije,

  • susret s meduzom koji uz peckajuće bolove na koži uzrokuje crvenilo, veće ili manje lokalne otekline te mjehure,
  • sunčane opekline uz popratne pojave kao što su: peckajući bolovi, svrbež te oštećenja kože sve od crvenila pa do pojave mjehura na koži.

Osim dva proizvoda koja ću vam danas predstaviti, u Sos kolekciji nalazi se i SOS Kids Lotion.

afrodita-sos-proizvodi

4. SOS CALMING GEL

S aloe verom i lavandom, koje blagotvorno hlade, smiruju i regeneriraju od sunca, opeklina meduza i uboda insekata nadraženu kožu na licu i tijelu.

SASTOJCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Pentylene Glycol, Niacinamide, Glycerin, Beta-Glucan, Sodium Benzoate, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Urea, Inositol, Lactic Acid, Lavandula Angustifolia Oil, 1,2 Hexandiol, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Sulfite, Xanthan Gum, Linalool

CIJENA : 120 ml – 40 kn u webshopu

afrodita kremasti gelovi main picture

O ovom Sos proizvodu sam već pisala pa ako želite vidjeti kako je postić izgledao te recenzije još finih Afrodita tuširalica koje mirisom podsjećaju na sladoled – linkić vam je ovdje.

Također imate moje dojmove i o toniku sa aloe verom,  trećem ovakvom proizvodu koje koristim iz Afroditine linije.

Ljetna slatka poslastica iz Afrodite – recenzija kremastih gelova za tuširanje, Aloe Vera Hydra tonika i SOS Sun Care losiona sa malim darivanjem 🙂

 

afrrodita-sos-gel

Ovo je jedan meni od najdražih proizvoda po ljeti što se tiče specijalne namjene, kao što možete vidjeti imam i stariju verziju. Iako je došlo do manjih promjena u sastavu i izgledu, bočica je i dalje slična – sadrži 120 ml proizvoda koji stvarno dugo traje. Iako sam ga koristila po ljeti, nosila sa sobom, posuđivala…..još ga uvijek nisam uspjela potrošiti. Cijena mu je oko 40 kn u webshopu i mislim da je i više nego pristupačna.

Doziranje proizoda je precizno i usko, miris je blagi i ugodni – po aloe veri i lavandi, sama formula je prilično vodenasta i bezbojna, blago uljna, jako maziva i jako brzo se upija u kožu. Ako niste baš veliki ljubitelj lavande ko ja – miris je dosta blagi.satisfy onion

Ovaj gel je pravo malo blago što se tiče smirivanja svrbeža i opeklina, na koži ima umirujuć efekt sa blagim hlađenjem i stvarno djeluje…..bilo da se radi o manjim opeklinama uzrokovanom nepažnjom ili ako ste proveli previše vremena na suncu  te opeklina od meduza. Odličan je protiv svrbeži i uboda raznih insekata – pogotovo dosadnih komaraca po ljetu, pa čak i mrava….a u prijašnjem postu pisala sam vam čak da je pomogao i kod uboda stršljena.

Djeluje jako brzo, a budući da se jako sporo troši vjerojatno ga nećete ni potrošiti…..osim ako ne živite u područjima sa visokom koncentracijom komaraca.trk

OCJENA 5/5

Bez puno pričanja – ovaj gel za tretiranje opeklina i svrbeža uzrokovanih insektima je pravo malo blago i mislim da mi ne pada na pamet nešto bolje sa čime bih ga trenutno mogla usporediti. Bočica od 120 ml traje jako dugo, cijena je izrazito jeftina za ovakvu kvalitetu, a djelovanje je gotovo trenutno. Nakon par minuta skoro pa zaboravite na problematična mjesta.wew-onion-head-emoticon

5. SOS TROPICAL SPRAY

Sprej s eteričnim uljima citronele, limunske trave, eukaliptusa, lavande i ružmarina osvježava kožu, vitalizira je, daje ugodan miris i odbija komarce i druge insekte.

KAKO KORISTITI: Poprskajte izložene dijelove tijela više puta na dan i izbjegavajte kontakt s očima!

SASTOJCI: Aqua, Alcohol Denat., Polysorbate 20, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Cymbopogon Winterianus Herb Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Pottasium Sorbate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite, Propylene Glycol, D-Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Farnesol, Eugenol, Citral, Cinnamal

CIJENA: 120 ml – 48 kn u web shopu

afrodita-sos-4

Ovaj sprej dolazi u jednostavnoj plastičnoj ambalaži naranđasto zelene etikete i 120 ml proizvoda. Čep je dosta čvrst i ova bočica ima raspršivač koji se može odšrafati. Cijena je oko 48 kn u webshopu i mislim da je čisto ok za ovaj proizvod. Doziranje je bez problema i sama formula je bezbojna i brzo se upija u kožu nakon razmazivanja.

Miris je dosta jaki i oštri pa nekima možda neće odgovarati, ali u ovom slučaju je bitno da komarcima ne odgovara. Formula osježava kožu dok se miris zadržava na koži neko vrijeme pa mirišete pomalo biljno, ali resko -citronela, limunska trava, eukaliptus, lavanda i ružmarin.

Ovaj proizvod je preventiva od uboda komaraca, što u mojem slučaju je većinom ispadalo već nakon što su se pogostili na meni jer sam se tek onda sjetila da bih se mogla i našpricati sa  njime. lolMoram reći da komarci nisu baš fan ovog mirisa i stvarno se drže podalje….samo nemojte zaboraviti posuditi sprej osobama do vas inače će jednostavno napasti njih.

Ja sam većinom ovaj sprej koristila navečer pred šetnju ili kratki odmor vani, koliko bi mi to vrijeme i obaveze dopuštale. Iako volim čitati neku knjigu vani u ljetno predvečerje, pa makar ja odbijala komarce od sebe, ali svakako mi opet dojadi to zujanje…..a i knjiga mi na kraju više služi kao sredstvo za tamanjenje. Na kraju obično idem zapaliti svijeću za tjeranje tih gnjavaža, ali dok to počne djelovati i napokon odu – onda se obično ja već pospremim u kuću.lol

Naravno doskočila sam ja njima pa iako svijeća nije upaljena samo ju ostavite blizu prozora – komarci stvarno ne vole reske i citrusne mirise.

OCJENA 5/5

Prilično sladak i izrazito nužan proizvod po ljeti, ovaj sprej je odličan za tjeranje komaraca od sebe, ima izrazito reski i oštri miris, dozira se raspršivanjem po koži i malo se brže troši od gela….ako boravite puno vani.

Samo ga nemojte zaboraviti nanijeti PRIJE nego vas počnu komarci napadati, a ne ko ja kasnije dok već  pola njih nahranim.lol

afrodita-1

6. SECRET GARDEN ROMANTIC PEONY KREMNI GEL ZA TUŠIRANJE

Nova linija proizvoda za tuširanje SECRET GARDEN iz Kozmetike Afrodita ovog će vas proljeća voditi tajanstvenim vrtovima cvijeća i okružiti profinjenim mirisima:

♥ nježnog cvijeta magnolije,
♥ dražesnih ruža,
♥ divlje orhideje i
♥ romantičnog božura.

Ljubitelji uljnih kao i kremastih formula uživat će pod tušem i prepustiti se romantičnim cvjetnim užicima koji osiguravaju nježno čišćenje, zaštitu od isušivanja te njegovanu i meku kožu.

Proizvodi ne sadržavaju parabene, parafin i silikone te su primjereni i za osjetljivu kožu. I najvažnije: ne narušavaju prirodnu pH-ravnotežu kože.

Ova linija sadrži zasad 4 gela za tuširanje – Magnolia blossom, Lovely roses, Wild orchid i Romantic peony.

Kremasti gel za tuširanje vodi u tajanstvene vrtove i koži pruža profinjen miris s cvjetnim notama romantičnog božura. Pod tušem pruža izniman užitak i opuštanje, nježno čisti kožu, istodobno je štiti od isušivanja i daruje joj proljetni dodir mekoće.

SASTOJCI: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Parfum, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Laureth-10, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Hydroxycitronellal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, CI 14720

CIJENA: 250 ml – 16 kn u webshopu

afrodita-gel-ruze

Mislim da sa opravdanjem mogu reći kako su mi Afroditini gelovi za tuširanje jednostavno najdraži, a čak ih nisam uspjela niti sve isprobati jer konstantno lansiraju nove linije. Prošla linija je mirisala po prefinim sladoledima, a ovaj puta su nam bili predstavili  rapsodiju cvijeća.good-luck-onion-head-emoticon

Ja sam dobila ovu preslatku rozu ambalažicu – Romantic Peony, kremasti  gel za tuširanje sa mirisom božura.

Ambalaža je već standardna za ovakve njihove proizvode i sadrži 250 ml proizvoda te se ove gelove često može naći i na akcijama, na webshopu im je cijena 16 kn.

Zatvarač je od čvrste plastike i dosad koje god gelove sam koristila nijednom se nije strgao,  inače imam tu “sreću” da se ovakvi zatvarači često odlome. Čim ga otvorite zapuhne vas cvjetni miris ovog gela za tuširanje – pomalo dosta zagasit, ali nije prejak, na koži se zadržava tek malo vremena.

Formula je srednje tekuća – lagan, kremasti gel koji se lako dozira i razmazuje – iako ga uvijek prvo stavim na spužicu jer volim bogatu pjenu. Nisam primijetila nikakvo isušivanje kože, iako imam veoma suhu kožu tijela, miris je super i jednostavno vas obavije i raspoloži, a koža je čista i meka.

Meni je ova tuširalica ponekad služila za kupku, ako sam uspjela naći vremena….pomalo vam mirisom izgleda kao da imate kadu napunjenu sa laticama cvijeća.spa-onion-head-emoticon

Ako pak niste veliki fan božura, od kremastih  gelova možete isprobati ružu, a magnolija i orhideja su uljne tuširalice…ili jednostavno uronite u cijeli svijet ostalih tuširalica iz Afroditine ponude……ja znam da još nisam uspjela sve isprobati i isplivati van.

OCJENA 5/5

Svakako bih željela vidjeti još vrsta gelova za tuširanje iz ove linije, Secret garden ima zanimljiv i inovativan koncept tuširalica, a možete izabrati između uljne ili kremaste verzije.

Moj božur me nije razočarao, miriši predivno i više mi vuče na kupku i opuštanje nakon cijelog dana, ali malo tko si od nas to može i svaki dan priuštiti pa će brzo tuširanje morati biti dovoljno.

Iako ih često koristim i bogme ne štedim na količini, svi ovakvi gelovi mi dugo potraju pa im je cijena i više nego pristupačna……zanimljiva nježna formula i zamamni mirisi su ono što nas svaki put iznova privuče na police sa ovim slatkišim.cheer onion

afrodita-shave

Otkrivena je tajna glatke, meke i istodobno njegovane kože! NOVA linija iz Kozmetike Afrodita spaja multifunkcionalne proizvode koji omogućuju brzo, jednostavno i učinkovito uklanjanje dlačica u udobnosti vašega doma.

Proizvodi su pogodni za svakoga jer su osmišljeni za potrebe suhe, osjetljive ili normalne kože lice i tijela.

Ova linija sadrži puno proizvoda – Depilacijsku kremu za tijelo sensitive, Depilacijsku kremu za tijelo Hydra, Depilation Perfect Eyebrows Depilacijske trake sa smolom, Depilacijsku kremu za tijelo supreme, Depilacijsku kremu za lice i bikini zonu extra sensitive, Depilacijske trake sa hladnom smolom supreme, Depilacijske trake sa hladnom smolom sensitive i extra sensitive, Gel za brijanje i tuširanje te Gel nakon depilacije 3 u 1.

Više o ovim proizvodima možete saznati ovdje –

http://www.kozmetika-afrodita.com/cro/beauty-care/proizvodi/linije/depilacija/depilacija/

7. GEL ZA BRIJANJE I TUŠIRANJE

S naprednom uljnom formulom omogućuje jednostavno brijanje tijekom tuširanja i istodobno štiti kožu tijekom i nakon brijanja. S dodanim potpuno prirodnim uljima argana, jojobe i makadamije nježno čisti kožu i istodobno je bogato njeguje te sprečava njezino isušivanje.

SASTOJCI: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Polyquaternium-10, Parfum, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone

CIJENA: 250 ml – 16 kn u webshopu

afrodita-shave-2

Ova dva proizvoda su nešto na čemu sam stvarno zahvalna što sam ih dobila -jedan od većih problema koje imam, a koji vjerojatno muče i sve ostale su muke po depilaciji. Što god koristili nikako da zapravo izađete na kraj s time i imate bar donekle rezultate sa kojima ćete biti zadovoljni.hair onion

Metoda koju ja trenutno koristim je uklanjanje dlačica sa epilatorom, a zatim britvice…..iako sam probala razne trake, vosak i ostale cirkusarije, sve to zauzima previše vremena, živaca i jako spore rezultate. Epilator je ok, pogotovo daje dulje rezultate….iako dolazi sa dovoljnom dozom boli dok se pokušavate riješiti tih dlačica ipak ih ne možete sve potamaniti stoga uvijek prođem sa britvicom poslije…………ne nužno isti dan ako ne moram……..jer iritacija je nešto što me redovno dovodi do ludila.help me onion

Moja koža tijela je suha, koje god mazalice koristila, naravno, trenutno djeluju, ali ih koža popije i svejedno i dalje ima status suhe, stoga iritacija je nešto što doslovno me živcira svaki put, pogotovo sa britvicama…..i to nekvalitetnim britvicama na kojima pokušavate uštediti jer su ionako jednokratne pa napravite totalni masakr na svojoj koži, pogotovo su u tome dobre Dm-ove.shrug

Naravno, dodatni proizvodi za depilaciju ponekad ne pomažu upravo radi sastojaka pa vas više iritiraju, peču ili su previše uljni i masni. Stoga za početak sam bila presretna dok sam u ruke dobila ovaj gel sa jojobom, arganom i makadamijom – stvarno predivan spoj sastojaka.

Ambalaža je slična gelovima za tuširanje, osim zelenkaste naljepnice i čvrstog čepa, militraža od 250 ml i cijene od 16 kn su prilično iste.

Miris je jako nježan, ugodan, nije napadan i stvarno vam se uvuče pod kožu pa se morate podsjećati da vam ovo treba za namjenu depilacije – inače ćete ga jako brzo isprazniti. Ovo je ko napravljeno za suhu kožu tijela -formula je bezbojna, uljna i lako se razmaže te je ne treba puno.

Koža je meka,čista, blago hidratizirana i njegovana dok je depilacija izrazito ugodna i  nema nikakvog peckanja niti iritacije na same sastojke – naravno, to neće spriječiti da i dalje napraviti masakr na koži, ali uvelike pomaže u ostalih 99 posto.

Ovo je postao moj najdraži gel za depiliranje i ako ga koristite samo u te svrhe stvarno dugo i traje, pogotovo uz kombinaciju korištenja epilatora. Naravno, ova recenzija vezana je samo što se tiče korištenja gela – o daljnjem problemu sa depilacijom nastavit ću malo kasnije.

Ono što sam također primijetila jest da me koža ne zateže i dovoljno je hidratizirana da ne moram odmah nanositi posebne mazalice – na čemu sam izrazito zahvalna budući da u tom trenutku već gunđam na proklete crvene točkice……oh-onion-head-emoticon.

Također ako koristite epilator ili ostalu tehniku čupanja dlačica iz korijena tada znate da nakon nekog vremena   dlačice postaju tanje, slabe i sporije rastu što je super……….negativna strana jest što počnu urastati pod kožu. Što dovodi do dodatnog gubljenja živaca, raznih pilinga i mazalica……i definitivnih ozljeda sa britvicom, kako kod okrenuli.

OCJENA 5/5

Ovaj gel za tuširanje i brijanje me definitivno  osvojio na prvo korištenje i  njegova funkcija kod mene je izrazito za depilaciju – iako ima primamljive sastojke i nježan miris zbog  kojeg ga želite koristiti svaki dan.

Formula je odlična, lako maziva, nema problema sa korištenjem britvice, ne zateže kožu i ne peče na koži, sastojci su prilično nježni pa čak i ako ste se uspjeli porezati. Ne ostavlja masne tragove na koži i ne isušuje ju – ovo je također pravo malo blago, ali najbolje tek dolazi u sljedećem proizvodu.wow1-onion-head-emoticon

8. GEL NAKON DEPILACIJE 3 U 1

  1. smiruje, smanjuje pojavu neugodnih iritacija na koži nakon brijanja odn. depilacije te djeluje blago antibakterijski,
  2. ublažava urastanja dlačica,
  3. dokazano usporava rast dlačica – i do 50 %*.
  4. prikladan ZA NJU i ZA NJEGA, namijenjen je usporavanju i smanjenju rasta dlačica na licu i na tijelu te je primjenjiv na svim tipovima kože.

KAKO KORISTITI: Gel nanesite na kožu odmah nakon depilacije/brijanja ostavite da djeluje. Preporuča se  svakodnevna uporaba barem 10 dana nakon depilacije/brijanja.

SASTOJCI:Aqua, Alcohol Denat, Propylene Glycol, Humulus Lupulus Extract, Viscum Album Leaf Extract, Salvia Officinalis Extract, Carica Papaya Leaf Extract, Thuya Occidentalis Leaf Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hedera Helix Leaf/Stem Extract, Glucose, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Caramel, Potassium Sorbate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citric Acid, Sodium Sulfite, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Piper Nigrum Fruit Oil, Cupressus Sempervirens Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Potassium Iodide, Fucus Vesiculosus Extract, Panthenol, Carbomer, Triethanolamine, Citral, Citronellol, Geraniol, D-Limonene, Linalool

CIJENA: 100 ml – 27.50 kn u webshopu

afrodita-shave-3

Da nastavim horor priču sa depiliranjem, nakon što se prošli torturu rješavanja dlačica, bilo epilatorom, britivicama ili nekom drugom metodom, sljedeće sa čime ćete se susresti je iritacija…….što je u mojem slučaju svaki vražji put. help-onion-head-emoticon

Koliko god pazila, koje god proizvode koristila, ili metode depilacije – iritacija je nešto što će me očigledno živcirati do  kraja mog života. Što je još gore, i to ne nužno samo nakon depilacije. Bilo da se radi o uklanjanju dlačica samo epilatorom ili britvicama, sve te proklete crvene točkice pojavit će se odmah –  ako već koristim epilator, gel i britvicu ponekad koristim sljedeći dan – stoga bi se moglo reći da lijepe i glatke noge su mukotrpan posao čije rezultate u ovom slučaju vidite tek – nakon par dana.wah onion

Naravno, sa mojom srećom, ovisno o materijalu odjeće kojeg nosim – pogotovo traper- koža će se iziritirati u nekim slučajevima i tijekom dana…..yeyyyyy,stoga ova mala bočica je stvarno nešto što vam izmami osmijeh na lice.

Obična plastična bijela ambalažica sa zelenkasto bijelom naljepnicom i čvrstim čepom sadrži 100 ml ove zlata vrijedne tekućine, cijena je oko 27 kn, ali za ovo bih definitivno platila i više. Doziranje je jako precizno i malo, gel je tekući, bezbojan, lako maziv – ali izrazito reskog i ne baš ugodnog mirisa, na sreću nije jak…. Nije ga potrebno puno stavljati, ali potrošit ćete ga dosta brzo – pogotovo ako imate velikih problema sa iritacijom.

Ovaj proizvod smiruje iritaciju i djeluje antibakterijski, smanjuje urastanje dlačica te također djeluje na sam rast dlačica – dakle, obećava nam tri čuda u jednome – što nam zapravo i treba.

Budući da sam ga već iscijedila i kupila drugog mogu reći da stvarno djeluje na crvene točkice – ima blagi efekt hlađenja i točkice se brže povlače, ali to ne znači da će magično nestati za par minuta – znači da će vas manje peckati i izluđivati. Zbog sastojaka – a i iziritirane kože – odmah nakon nanošenja lagano pecka, ali ubrzo prođe.

Budući da imam uvelike problema i sa urastanjem dlačica, mogu donekle reći da nakon korištenja ovog gela te redovitog pilinga mogu smanjiti problem sa time, što se tiče usporavanje rasta dlačica – ne znam….meni je nekako isto, pogotovo sa tretmanom epilator + britvice.

U svakom slučaju, ovaj gel se svakako isplati imati samo radi umirivanja kože – jedino bih voljela da je u većem pakiranju – možda od par litri bi bilo dosta.lol

OCJENA 5/5

Ova dva proizvoda za depilaciju su definitivni favoriti iz ove hrpice proizvoda – kao što sam opisala, imam uvelike problema sa iritiranom kožom i uraslim dlačicama – stoga sam veoma zadovoljna sa ova dva proizvoda. Gel nakon depilacije je jednostavno nešto što morate imate, iako točkice neće odmah nestati, svakako će ostaviti lagani dojam hidratacije na suhoj koži te osvježavajući i antibakterijski efekt koji će kožu umiriti i smanjiti peckanje. Ako to uspijete postići ….lol

Što se tiče efekta na urasle dlačice ne mogu sa sigurnošću reći – možda nekih pola-pola budući da se stalno borim sa njima pa koristim i druge metode dok na smanjenju rasta dlačice ne vidim znatnog pomaka, iskreno nisam ni očekivala…….rješavanje problema sa iritacijom je svakako broj jedan na listi.

Eto……na kraju ovog poduljeg postića nadam se da ste nešto novog i saznali te škicnuli na proizvode koji će svakako nam dobro doći u narednim godišnjim dobima. Sljedeći postić će odmah sadržavati još Afrodita proizvoda, iz Cotton Silk linije koju sam dobila za božićne blagdane.

Prošla godina donijela je puno promjena, kako u mojem životu i raznim stvarima, mojem mišljenju i drugačiji pogled na neke stvari, ali i na blogić za kojeg se nadam da će se nastaviti razvijati. Mogli ste vidjeti već najavu nekih stvarčica, ali i najavu recenzija na Facebooku, stay tuned….čeka me puno tipkanja.work-onion-head-emoticon

afrodita-summer-kolaz

 

About sanasorey

Hello ;) I will be writing with alias, Sana Sorey. I'm from Croatia,born on 7.11.1988., and a really stubborn scorpion. I'm a real bookworm, especially for vampire and fantasy novels, also a big fan of Anime and Manga....i love black color, metal, goth and rock music....i watch a lot of tv series and love a good action or comedy movie, also i'm a gamer as well, too bad i dont have Play station...i probably wouln't leave the room then :p I can with the most confidence say that i passed a lot of crap in my life and i'm pretty much sure that's still just a tip of the iceberg what the future life have in store for me. I started few projects on my own: 1. helping/giving advice/support to depressed people - abused teenagers (just for being different then anyone else), some funny and random post or advice from life exp. 2. reviewing cosmetics, books and other stuff 3. promoting other people - their job or hobbies ( making unique jewellery at home, bags, crochet, tattoos, drawings, ect.) 4. reviews of snacks and sweets :) ......and working on starting more themes plus going back to write on both languages - English and Croatian :) If you want to know little more about me, visit this link ---> https://shadowdaleraven.wordpress.com/about/
This entry was posted in Hrvatski jezik - recenzije - kozmetika, Recenzije - njega lica, Recenzije - njega tijela, Recenzije proizvoda za depilaciju, Recenzije proizvoda za sunčanje and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment